Omdöme: Tinitus 11/4 (dag 2)




Då bara jag = Pandan var på Tinitus andra dagen ger jag en kort sammanfattning.

 

Typ av folk: En hel hög slitna och sönderpartad synthare med hår och smink lite överallt och åt alla håll och kanter. Mycket mindre folk än på fredagen.

 

Dansgolv/banden: På lördagen hade tyvärr Die Form ställt in med kort varsel, och då de var den dagens "stora" band var det många som var besvikna. Såg inte något band särskilt aktivt utan minglade hellre runt med vänner, men Klinik gjorde en riktigt bra spelning ljudmässigt, men scenshowen var... episkt jävla jättetråkig. Bara att säga som det är - body ska man inte SE, body man ska höra och dansa till.

 

Hångelfaktor: Rent objektivt? Den verkade inte så hög utanför mitt sällskap, men det är bara en gissning. Jag fick dock hångla hela natten, så väger man in det låg den väl på... medel? Det var inte TN, tyvärr. Som sagt, mer partillställning än nattklubbskänsla. Inte för att det gjorde något för mig!

 

Stämning: Trött. Precis som gårdagen, de som röjde röjde rejält - men många var rätt avslagna och tråkiga. Många gick hem tidigt, sista två timmarna var stället rätt avfolkat. Men då ska man ha i åtanke att portarna öppnade redan klockan 18 den dagen.

 

Plus: Mina vänner och bekanta som gjorde sitt bästa för att röja rejält och lyfta stämningen upp till taket. Mandarin/chili-xide som var kvällens vatten. (Ingen med lite vett i huvudet betalar för vatten i plastglas. Ingen.)

 

Minus: Dom tråkiga scenshowerna. Sista två timmarna när banden spelat klart och det var dansgolv krånglade dom med musiken HELA tiden. Den kunde tystna fem minuter mitt i en låt för att sedan byta, hände flera gånger. Musikvalet var väl... sådär, dessutom. Man hade hoppats och förväntat sig musik i samma stil som kvällens band - men icke. Mer synthpoppigt och tråkdansant.

 

Övrigt; Har ändå varit en av dom roligaste helgerna på länge, till 98% pga att mitt sällskap var partypepp och glada båda dagarna och gjorde det bästa av vad som erbjöds. Orka vara bitter (hallå, man får faktiskt vara bitter över en skitdåligt arrangerad festival :( /Katten) när man kan vara glad tänkte vi och dansade/hånglade oss igenom två nätter i rad. Gillart.

 

Det kanske var lika bra att detta var sista Tinitus. Åtminstone på Münchenbryggeriet. Note to you all: Boka inga festivaler där.




Kommentarer
Postat av: deCarabas

"Boka inga festivaler på Münchenbrüggeriet" = medhåll. Byggnaden är fin, men det är för trångt med bara en scen, dansgolvet låg ju HELT avsides och det saknas en grundläggande informationsstruktur. Lounge med merch var däremot väldigt uppskattat (inte minst för att man faktiskt kunde vila trötta öron och prata med folk utan att skrika).

2009-04-13 @ 17:50:22
Postat av: Pandan.

Loungen var chill, medhåll! Gillade också att sitta en våning upp, kunna se band på lite avstånd och prata (om än i lite högre samtalston).

2009-04-13 @ 20:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0