Omdöme: Synthpicknicken 23/5



Vad?
Stockholms enda synthpicknick hade säsongspremiär! Eftersom synthpicknickens existens beror på ifall vädergudarna är med oss eller inte så var det i spänd förväntan folk satt och väntade på nyheter ifall picknicken skulle bli av eller ej (det hade regnat på förmiddagen men enligt SMHI skulle det bli torrt mot kvällen). Det meddelades att det skulle bli uppskjutet till 17.00. Och folk kom!

Typ av folk:
Synthare i alla former: Neosynthare, bodysynthare, gubbsynthare, småbarnsynthare... några gothare. Nästan inga normisar faktiskt.

Dansgolv: Ett partytält med ett DJ-bås (bås? haha) spelade all möjlig synth. Synth, helt enkelt. Ingen dansade dock, vilket i och för sig inte gör så mycket. Det brukar inte folk göra under picknickar då fokus är på umgänge och parkhäng.

Hångelfaktor:
Nja... rätt låg. Såg i alla fall inga tätt omslingrade par i det gröna gräset. Kan bero på att gräset var blött.

Stämning:
Väldigt god! Folk var såklart lite ledsna över Sveriges klimat, men de drack och skrattade ändå.

Plus:
Gött med frisk luft. Bra musik. Trevligt välkomsttal av arrangörerna.

Minus:
Toaletterna (buskarna, that is). Sveriges väder :(

Övrigt:
Trots det dumma vädret så ser vi redan fram emot nästa picknick igen!


Arrangören Micke höll ett välkomsttal.

Omdöme: Zombie Disco 22/5


Dansgolvet var ibland så packat att man fick slå sig fram. Bra musik dock <3

 

Vad? Stockholms nya gothklubb Zombie Disco hade premiär på H62! Eftersom både Katten och Pandan jobbade under kvällen så vet vi inte så bra vad gästerna tyckte om kvällen, men vi ger det ett försök!


Typ av folk: Massvis med gothare, såklart, säkert 70%. De stora håren dominerade H62 och lagren med strumpbyxor var många. Förutom gothare så fanns det några synthare, några indiepoppare och en del normisar som hade hört talas om Zombie Disco och var nyfikna på det här med goth. Hur kul som helst!

Dansgolv:
Ett dansgolv, där två DJs slogs om att få använda skivtallrikarna. Det spelades nästan uteslutande goth, postpunk, dödsrock och mörkvåg. Michael Jacksons klassiker "Thriller" spelades och det uppskattades REJÄLT bland folk.  En renodlad synthlåt i form av Covenant spelades vilket resulterade i ett skyndsamt bytande till goth. Dock så ÄLSKADE syntharna Covenant. Dansgolvet kändes mot slutet som en regnskog utan skog: Jäklar vad varmt det blev! Pust!

Hångelfaktor: Låg. Hånglar inte gothare? De som hånglade var uteslutande i princip par.

Stämning: Fantastisk! Det värmde goth i våra hjärtan när vi pratade med gästerna och såg vilket topphumör de var på. Alla var glada och dansade.

Bar/garderob/toalett: Baren hade humana priser och det handlades filtigt den kvällen. Absinth hade köpts in kvällen till ära och absinthhörnan var tydligen  väl använd, vilket glädjer oss.
Garderoben var bra och smidig vad vi kunde se.
Toaletterna var rätt få, vilket innebar kö. Spegel utanför toan, vilket är bra.

Plus: Musiken som passade perfekt in på klubbens profil. Stämningen bland besökarna. Vi som jobbade. H62's personal. Absinthhörnan. 

Minus: Växthuseffekten på dansgolvet. Musikvolymen som sänktes och sänktes under kvällen. Wtf? De farliga trapporna.

Övrigt:
En ovanligt lyckad premiärkväll måste vi ju säga. Vi hoppas att ni hade det kul!


Angående musiken så tycker Pandan att Zombie Disco MÅSTE vara lite mer öppen med vilken sorts musik som spelas. Mer synth måste få plats i spellistorna, gothscenen är trots allt väldigt liten i jämförelse med synthen i Stockholm - och för att hålla uppe besökarantalet måste man få med syntharna. Så är det bara.
(Katten kontrar med att det finns drösvis med synthklubbar i Stockholm redan men ingen gothklubb vilket många har skrikit efter. Vi får se vad SGS hittar på. Troligen blir det dock goth utan synth i framtiden. Vad tycker ni läsare?).

 

 


Stora hår vid baren.



Kvällens eminenta DJ's Oni och Istr!

 


Omdöme: Kolingborgsparty 20/5


Vad? Tech Noir, 80's och Thorells Syndrom hade slagit ihop sina påsar och ordnat en kväll på Kolingsborg på en onsdag (vilket inte gjorde så mycket eftersom det var röd dag dagen efter).

Typ av folk:
Mestadels synthare, inte så många gothare, en hel del normisar. Som det brukar, ungefär.

Dansgolv: 3 stycken, som det brukar vara på Kolingsborg.
Stora dansgolvet bjöd på liveband som körde Depeche Mode-covers. Var... helt ok. Det stod säkert 15 pers på scenen, vilket berodde på att det var en kör som sjöng tillsammans med bandet (The New Dress, hette de så). Sedan spelades det en hejdundrans blandning av synthpop, 80-tal, EBM (när Destillat spelades så blev folk som galna och röjde som aldrig förr!) och annat.
Panoramagolvet spelade tydligen obskyr Depeche Mode och liknande. Vi har dock ingen större koll på det där då vi inte spenderade någon tid där. Vid något snabbt besök noterades det att.. well, musiken hade en hel del övrigt att önska och att dansgolvet var relativt avfolkat.
Dansgolvet nere i källaren spelade aggressiv EBM, aggrotech och liknande. Härligt med rökmaskiner! Dock var ljudet.. inte helt hundra, volymen försvann någonstans på vägen. Det låga taket var dessutom rätt jobbigt att ha och göra med.

Hångelfaktor: Det är TN. Katten tyckte att hon såg ovanligt lite lösaktigt hångel, Pandan var av annan åsikt. Så vi lämnar det där.

Stämning: Fantastisk! Det märktes att folk hade saknat Kolingsborg och alla var på strålande humör. Hur bra som helst!

Bar/garderob/toalett: En öl kanske 45 kronor, bra service, trevliga bartenders. Finns inte så mycket att klaga på egentligen.
Garderoben var som vanligt väldigt smidig och bra organiserad.
Toaletterna var ovanligt köfria. Kissar inte folk längre? Det verkar inte så, kul för oss som gör det!

Plus: Kanonbra musik, superb stämning!

Minus: Tja... finns det så mycket att klaga på?

Övrigt: Definitivt en väldigt lyckad kväll. Det märktes att arrangörerna hade ansträngt sig för att få allt så lyckat som möjligt.


Peppinlägg.

Nu är det ÄNTLIGEN dags för veckan vi alla väntat på. Ingen har väl missat att Tech Noir gästar Kolingsborg i samarbete med 80's och Thorells Syndrom imorgon onsdag? Det hoppas vi iallafall inte, för den festen kommer bli epic. Är du inget större fan av Depeche Mode är det bara att gå ner en våning och kängdansa loss på bodygolvet. Vi hoppas att vi ses där.

Sen har vi Zombie Disco på fredag. Som medlemmar i styrelsen kan vi meddela att allting är färdigplanerat, kom till H62 och säg hej. Drick specialbeställd absinth, dansa loss till dansant goth eller spöka runt i mörkret! Vår ordförande blev intervjuad, och den intervjun går att hitta här. (klickbar länk)






Vi ses på Kolingsborg, Zombie Disco och Synthpicknicken!

Synthpicknick 23/5

 



Synthare som njuter av sku... solen. ;>

 

Vad? Årets första synthpicknick arrangeras av ca 1000 (9) föreningar och sällskap. Har vi tur så blir det strålande sol och varmt och gött och då kommer det att bjudas på synth, goth och en extremt trevlig dag. Det är ett allmänt känt faktum att synthare kan hänga i parker, sina mörka dekadenta klubbliv till trots.
Stockholms Gothsällskap kommer att bjuda på pysselhörna där man kan pimpa t-shirts och trycka pins. Vad de andra sällskapen hittar på vet vi inte men det blir nog kul!

 

"Gör er redo för Synth-picknick!
Vi ska slå hål i myten att synthare bara krälar fram ur sina
hålor så fort det vankas dunkla klubb-lokaler!
Sommaren är påväg och synth-picknick har aldrig känts mer rätt än såhär!

Hur?
Tja, som man oftast picknickar.
En filt, lite käk o dricka och sin synthigaste outfit såklart ;)

Vi kommer hålla med ljudanläggning så bandare behöver ni inte bry er om!
Klubbarna kommer stå för musiken och lite annat smått och gott!

Vilka?
Vi har för avsikt att försöka förena likasinnade klubbar i Stockholmsområdet."

Var: Skinnarviksparken, (T) Zinkensdamm, vägbeskrivning här
Datum: 23 maj
Tid: ca 14:00 och fram tills alla däckar/går hem
Åldersgräns: Ingen
Inträde: Gratis
Medlemskap krävs: Nej
Mer info: http://www.synth-picknick.nu/

 

 


Alternightmetoden i 10 steg!

 


Såhär är det jämt på Alternight: Öl, öl, öl, öl...


Har man hängt regelbundet på Alternight (varje onsdag på Sugar Bar, se tidigare inlägg) så märker man efter ett tag att varje festlig kväll på Alternight följer ett visst mönster. Det är väldigt påtagligt. Vi tänkte att vi måste berätta det för omvärlden. Missförstå oss inte, vi gillar (snarare älskar) Alternight, men rutinkänslan finns där. Fast det är kanske just därför vi gillar Alternight, för det känns som ett slags... tryggt vattenhål. Anyway: 

En vanlig kväll på Alternight i 10 steg

  1. Kommer fram nångång innan kl 22
  2. Går direkt fram till baren och köper en öl
  3. Sätter sig vid ett bord med folk man känner
  4. Kommenterar musiken: ”bra musik, men lite väl högt va?”
  5. Får en massa flyers i ansiktet
  6. Dricker öl, pissar, röker, dricker öl, pissar, röker, beställer öl osv
  7. Noterar studentskivan på andra sidan gatan
  8. Är full trots tidigare löfte om att dricka med måtta
  9. Tänkte åka hem men drar iväg på efterfest istället
  10. Tänker ”fan vad kul det var igår kväll” när du raglar hem tidigt torsdag morgon.


Håller ni med, eller håller ni med? Berätta gärna hur er kväll brukar se ut!


Omdöme: Alternight 13/5


"Blonda pojkar som hånglar!" var kvällens tema.


Igår var det dags för favoritonsdagshänget Alternight igen.
Den här kvällen var det FULLT med folk, och musiken var ovanligt bra, det bjöds på en hel massa body. Katten och Pandan fick varma komplimanger om sin blogg ("den är så jävla rolig och bra, alla borde läsa den!") från en bodyklubbarrangör. Personalen var som alltid trevliga och efter att ha hängt på Sugar Bar nästan varje vecka i över ett år börjar det kännas som hemma. Snart sätter vi väl upp ett tält på det lilla dansgolvet och bosätter oss där. Så slipper vi åka fram och tillbaka hela tiden, vad sägs om det?

Kan f.ö. rekommendera Sugar Bars White Russians, goda som bara den!

Zombie Disco 22/5

 

 

Vad? Stockholms nya stolthet inom gothvärlden har premiär! Katten och Pandan är med och arrangerar och ni ska dit! Saxat från hemsidan:

"Zombie Disco är Stockholms hetaste inslag i nattklubbsvängen.
Zombie Disco har premiär 22 maj på H62 och nyckelorden för klubben är
goth, deathrock, postpunk och dans!
Se det som en kick-off till WGT!


DJ's: Oni & Istr (från Klubb Lakritz) samt resident DJ BODYNERV"

Var: H62, Hornsgatan, (T) Mariatorget
Datum: 22 maj
Tid: 21-03
Åldersgräns: 18 år 
Inträde: 50 kr
Medlemskap krävs: Ja, fixas enklast här via hemsidan och kostar 50 kr. Kan antingen betalas via bankgiro eller i dörren. Har du föranmält dig så kommer du före i kön!
Mer info: www.zombiedisco.se

 


Räkna med drivor av gothare på Zombie Disco.

Empires of Vampires 30/5

Vad? Stockholms kanske enda vampyrklubb har återigen klubbkväll. Om du inte åker till WGT så kan du gå till EoV!

"This will be one of the hardest parties of Empires of Vampires history. This night we will bring you hard dark heavy new body! Vampner will make the DJ-area explode and Elixir will perfect the sound. This is a preview of whats commin...

DJs: Vampner feat. Elexir
We’ll pump you up with heavy body, lots of new body sounds and a great fucking party :-)"


Var: Grottan, Östgötagatan 35, (T) Medborgarplatsen
Datum: 30 maj
Tid: 21-02.15
Åldersgräns: 18 år 
Inträde: 60 kr för icke-medlemmar, 40 för medlemmar (gratis innan 22)
Medlemskap krävs: Ja, men fixas i dörren.
Mer info: -


Omdöme: 80's 9/5


På 80's kan man blanda drinkar, världens godaste Gotlandsruss med en riktig blomma i.

Allmänt omdöme:
Det var inte så mycket folk på denna 80's på Metro kändes det som (i jämförelse med tidigare kvällar), och majoriteten var normisar. Vi kunde räkna till kanske... tja, 30 alternativa av totalt 300 besökare, ungefär. De som fanns hängde mestadels i gubbsynthbaren, vilket vi förstår med tanke på att det var lättare att beställa från baren där (trots att tjejen i baren inte alls hade samma skills på att göra drinkar som männen i stora... Lär henne göra Gotlandsruss!).

Stora dansgolvet spelade jättebra poppig 80-talsmusik, såsom Madonna, Wham! och The Human League och gubbsynthbaren tillfredställde verkligen gubbsyntharnas behov med DAF, Einstürzende Neubauten och Nitzer Ebb. Ett tag var det faktiskt nästan packat i gubbsynthbaren, vilket höjde stämningen, och höjdpunkten var när det spelades bodylåt efter bodylåt och det bildades en moshpit! Folk knuffades och skrattade massor. Hur kul som helst och oj vilka blåmärken vi kom hem med! Inte ofta man får slåss med män på 30+.

Slutsatsen vi kan dra är väl att det var en bättre kväll än TN, men att det var alldeles för lite folk vilket drog ner stämningen. Var i hela världen var Stockholms klubbkids den här helgen? För inte var de på TN och/eller 80's iallafall.



1 av 2 killar som verkligen kunde bjuda på sig själva, vi gillart!

Katten och Pandan med 2 vänner fick vid ankomst en varsin katt- eller pandamask av en av arrangörerna, vilket uppskattades.

Omdöme: Tech Noir 8/5

Bodygolvet vid ett av de få tillfällen det inte var halvt avfolkat.


Allmänt omdöme: Det var dags för TN på Mera igen, fick vi höra 7 dagar i förväg. 7 dagar var nog för lite tid för att folk skulle hinna förbereda sig, eftersom det var väldigt... tomt på Mera. Jävligt tomt. Vi förstår inte riktigt varför, egentligen. Men vi anar att folk har tröttnat lite på att få veta om nästa klubbkväll med så kort varsel att de helt enkelt... inte orkar med. Plus att (tråkigt nog) Stureplan klingar illa i många synthares öron. Trots en i grunden bra lokal.

TN hade lovat att byta ut personalen, men vi märkte ingen skillnad...? Vakterna var ÄNNU hårdare än förra gången, enligt de själva, men: De ville inte släppa in salongsberusade personer som hade vinglat på 13 cm platå samtidigt som de balanserade under ett alldeles för litet paraply längs gatan, och de slängde inte ut de som var verkligen aspackade (slängde fulla ölglas i väggen, krälade på golvet. Båda hände, true story). Känns... logiskt. Eller inte.
Bartenderserna kunde inte blanda drinkar denna gång heller, citat från en van TN-besökare: "Jag köpte två White Russians samtidigt och de smakade som två olika: den ena bara sprit, den andra bara Kaluha." Även vi köpte drinkar, och kan meddela att varenda en smakade... skit. Vanligaste felet var att de enbart smakade ren alkohol, inte så kul.
Detta var definitivt inte en av TNs bästa kvällar, tyvärr.

 

 

Fanns det några bra saker då? Ja, det gjorde det faktiskt. Musiken på dansgolven var nice, de som väl var där gjorde sitt bästa för att höja partystämningen och ett gäng brats bjöd Pandan på två flaskor champagne. Tech Noir är alltid Tech Noir, och det är därför det är så synd att det blivit såhär.

Tips: Ta ett snack med vakterna och fråga vad dom håller på med egentligen. Ge de i baren en bartenderkurs då de uppenbarligen aldrig varit på en sån. Snälla, snälla, snälla gå ut med när nästa klubbkväll är åtminstone två veckor i förväg. Och håll tummarna för att folk hittar tillbaka till Stockholms bästa klubb.

 

Vi hejar på er!


Omdömen på G.

Vi ber om ursäkt, men efter TN på fredag, 80's på lördag och möte med styrelse på söndag har vi inte haft orken att skriva omdömen om helgens klubbkvällar. Men imorgon kommer det, förtvivla icke! Nu behöver vi sömn, mat och vatten.



Gubbsynthbaren på 80's hade köpt MASKER åt oss. <3

Kolingsborgparty 20/5

Vi som älskar Kolingsborg har verkligen något att se fram emot onsdagen den 20:e maj! Och förtvivla inte, dagen efter är en röd dag.
Saxat direkt från facebookeventet där det finns att läsa:

Stockholms två riktigaste och viktigaste klubbar för synth och synthpop, Tech-Noir, 80's och Thorells Syndrom firar att en av världens i särklass bästa skivor, SOME GREAT REWARD av världens bästa band DEPECHE MODE fyller 25 år i år.
Detta genom att framföra hela skivan live, en Depeche-piano-järnskrots-bar och tre dansgolv (ett
synthpop-, ett renodlat DM- och ett EBM-/industrigolv.
Platsen är givetvis KOLINGSBORG.
Färgerna är betonggrå och latexsvart.

TECH-NOIR, 80’s & THORELLS SYNDROM presenterar en hyllning till Depeche Mode’s
SOME GREAT REWARD, 25 år 1984-2009 på KOLINGSBORG
Öppnar kl 21, Hyllningskonsert kl 22.30, stänger 03.

LIVE
Husbandet THE NEW DRESS feat. PARIS & STUMM-kören & gäster
framför HELA SKIVAN LIVE.
+ LATE NIGHT PIANO- & JÄRNSKROTSBAR: THE NEW DRESS spelar dina Depechefavoriter.

3 DANSGOLV
Stora Golvet: DJ PAULI & LIFE blandar det bästa av Depeche Mode, Tech-Noir och 80’s.
Panoramabaren: DJ’s blandar obskyra Depeche-B-sidor och remixar + DM-piano- och järnskrotsbar.
Svartklubben: DJ CONAN & RAUZ blandar EBM, industri, o hårda beats

www.tech-noir.org, www.hairspray.nu, www.thorellssyndrom.se

Var: Kolingsborg, gula gången, (T) Slussen
Datum: 20 maj
Tid: 21-03
Åldersgräns: 18 år 
Inträde: 100 kr
Medlemskap krävs: Nej
Mer info: Se ovan






Katten, Pandan och vänner hittar ni på bodygolvet.
Åh, älskade bodygolvet! <3

Vilka typer hänger på Stockholms alternativklubbar? (uppdaterad version)

Efter flera månaders extremt vetenskapliga fältstudier, noggranna anteckningar och analyser kan vi numera presentera den ultimata sammanfattande listan för "Vilka typer hänger på Stockholms alternativklubbar?"
Observera att den här listan är precis lika vetenskaplig som Påven.



Såhär seriös.


Bodysynthare
Bodysyntharna, som består ungefär till 70% av män, ser ut som att de precis kommit hem från ännu en hård dag på stålfabriken. De må vara nyduschade och rena, men deras utseende ger ändå intrycket av att de är lite svettiga, som att hela deras uppenbarelse är så manlig att svettporerna inte kan stå emot. För det är precis vad de är: Manliga. Eller, de vill verka det i alla fall. Undercut, stålhättekängor, combatbyxor, tanktop-linnen och svartsvartsvart är typiska attribut för en bodysynthare. En kvinnlig dito kan komma undan med kjol. Men annars så är kvinnor och män ytterst snarlika. Både männen och kvinnorna brukar vara sparsamt sminkade. När de inte dansar fram svett på Bodytåget lagom för att fylla en sjö, så kanske man kan se de i gymmet. Eller framför en TV-spelskonsol. Möjligen i en park görandes armhävningar. Äh, vafan, vad de än gör så måste det vara manligt och hårt.
Värt att notera är att bodysynthare aldrig hånglar. Någonsin. Ever. Jo, med sin partner. Är bodysynthare förhållandetypen?
Dricker: Starköl, Jäger
Lyssnar på: Front 242, KROPP, Kommando XY, Jäger 90, Spark!


Neosynthare
Färgglada uppenbarelser som svischar fram i roliga hår, svarta kläder med en enda accentfärg och extrema sminkningar. Rakade kreativa ögonbryn, killar som ser ut som tjejer och tjejer som ser ut som... tjejer! Plast i håret är ett plus, därför denna stil även kan kallas för currygoth. Neosynthare älskar att hångla, med allt och alla (som är tillräckligt smala, snygga och roliga förstås.) Vill du hångla tills läpparna går sönder? Umgås med neosynthare och se till att ha fem tuber Idominsalva hemma när helgen är över.
Dricker: Allt de kommer över. (förutom möjligen öl, öl är för manligt om man vill vara androgyn/kvinna)
Lyssnar på: Psyclon Nine, Combichrist, Grendel, Hocico, Feindflug


Messynthare
Om du tycker att neosyntharna ser mesiga ut, så kan vi informera om att messyntharna ÄR mesiga (verkligen? :')). De brukar häcka vid synthpopgolven och se ut att komma direkt från en new romantic-video från 1982. De är vanligtvis väldigt tystlåtna och smått... asociala. Vi vet inte varför, men så är det. Men om man lyckas prata med någon messynthare så kan man få en riktigt intelligent konversation: De tycker om att prata musik och de brukar inte vara så värst dräggfulla. Kan inte påstå att någon av oss känner en messynthare närmare, kanske får bli ett framtida projekt.
Dricker: Allt som är sött, speciellt drinkar
Lyssnar på: Visage, Duran Duran, Soft Cell, Bronski Beat, Human League


Gothare
Gotharna hänger alltid på TN, fast det inte är något gothgolv där så ofta nuförtiden. De hatar synth (påstår de, efter några öl blir de lika galna i bodygolvet som alla andra) men går till TN för att "alla" ändå är där. Gotharna går mest ut för att visa upp sig, köpa en dryg drink och inte prata med någon som inte är true nog. Dock kan gotharna snart gå till en alldeles egen klubb med enbart gothmusik, nämligen Zombie Disco! Vill ni gå på gothsafari, så är alltså Zombie Disco the place to go. Något som kännetecknar varje true gothare är att de vägrar erkänna att de ÄR gothare, "nej, jag är inte goth.. bah." Men kommer man förbi drygheten har man intelligenta samtal och goda vänner att se fram emot! Vi lovar.
Dricker: Öl, vin, drinkar
Lyssnar på: Alien Sex Fiend, Virgin Prunes, Bauhaus, Siouxsie and the Banshees, Specimen


Förnekare
Dessa typer är lite speciella, för de påstår sig älska synth över allt annat, men inte ser de ut som synthare. Ärligt talat så kan de mycket enkelt misstas för normisar. De kommer till klubbarna i t-shirt, jeans och neutrala looker överlag och verkar vara där mest och... spana. Ja, för inte verkar de festa. Sen gnäller de i helgons klubbforum om att de AVSKYR när folk kommer till t.ex. TN iklädda... jeans och t-shirt. Normisar är det värsta de vet och de tycker att sådana borde bannlysas. Vi anar noll självinsikt.
Dricker: Dyra saker, ty de oftast är äldre och har pengar
Lyssnar på: Det vill de inte säga, för de på tok för true för att ens namedroppa ett enda bandnamn :(


Gubbsynthare
Enligt dessa så är ingen musik tillverkad efter 1987 värd att lyssnas på. Som namnet antyder är det oftast män 30+ som tillhör denna grupp. Även IT-synthare förekommer bland dessa. Klär sig sällan i annat än kostym, ser ut att komma direkt från jobbet på kontoret. Hänger nästan uteslutande med andra gubbsynthare där de kan tävla i vem som avskyr ny synthmusik mest. Kan på fyllan dock råka dansa, och även skråla med, till VNV Nation. Om man har tur alltså. De är oftast hemskt tråkiga där de står i sina hörn med sina ölglas. Bör undvikas, såvida du inte vill ha en katastrofal partykväll.
Dricker: Öl och whiskey
Lyssnar på: Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Depeche Mode (läs: Speak & Spell)


Vilka typer hittar man INTE?

Noisare
Vi vet inte riktigt var i livet det gick fel för dessa, men någonstans bestämde sig personen i fråga att inte gilla musik som mer än typ fem andra pers gillar. Bara för att. Om det finns någon som helst antydan till regelbunden rytm eller melodi i ett musikstycke så är det kommersiellt dravel, tycker Noisaren. Därmed är folk som lyssnar på sådan musik fårskallar, och Noisaren vägrar umgås bland dessa. Därför ser man inte honom/henne på alternativklubbar. De sitter antingen hemma eller på någon hemmafest med andra likasinnade och hatar omvärlden. Någon gång då och då går de på mystiska noise-spelningar i övergivna industrilokaler. Är egentligen en mjukis inombords som bara behöver en kram och lite bekräftelse.
Dricker: Smuggelöl- och sprit
Lyssnar på: Merzbow, Masonna, Government Alpha, Winterkälte, Vanvett (inte Whitehouse för det är för populärt bland pöbeln)

Ett stort tack.




Ett stort tack till alla som läser och gillar vår blogg, och ett EXTRA stort tack till 80s och TN. Vi ses i helgen :D

Helgtips: Blackie & 80's

Fredag 8/5: Blackie!


Blackie - alltid en succé för dig som älskar kombinationen ung, gay och galen!

Känner du att TN på Stureplan inte riktigt är något för dig den här helgen? Kanske minglar du heller med feminima uppklädda bögar i 20-årsåldern, allmänt popfolk och hyllar Italien, då är Blackie definitivt något för dig. Se fram emot Italo-disco i mängder och även den här fredagen går det att vinna priser:

"Den sexigaste kvinnan/ sexigaste mannen (som ser ut som en kvinna) på fredag vinner ett glas av La famillia de italianos gårdsvin (jävligt bra årgång) och kröns till La Sexy Bella2009!! Definition av sexig kvinna är alltså: Kvinna med mycket mörkt armhålehår som visar upp det. Längst hår vinner!"
Blackie må inte vara den mest seriösa klubben här i Stockholm, men är DEFINITIVT en av de roligaste!

Var: Knast!, Upplandsgatan 7, (T) T-centralen
Datum: 8 maj
Tid: 21-01
Åldersgräns: 18 år 
Inträde: 20 kr (garderob 20 kr)
Medlemskap krävs: Nej
Mer info: -


Lördag 9/5, 80's!
Fortfarande pigg och glad efter fredagens festande? Då är 80's stället att gå till! Vi recenserade deras Depeche Mode-kväll för sådär 2 veckor sen men nu är det dags för en helt vanlig kväll med 80-talshit på 80-talshit! Tröttnar du på det rekommenderar vi gubbsynthbaren med lite hårdare tongångar, den baren är även lättare att få beställa från. Om inte annat lär man kunna springa på Katten och/eller Pandan om man sätter sig där en stund. Vi gillar vår synth!

Resident DJ´s: Life & Pauli Sudra
Guest DJ: Nicklas Isgren Ultrachrome

Var: Metro, Götgatan 93, (T) Skanstull
Datum: 9 maj
Tid: 21-03
Åldersgräns: 18 år 
Inträde: 100 kr (50 kr innan 22)
Medlemskap krävs: Nej
Mer info: http://www.hairspray.nu

Omdöme: Bodytåget 2/5


Det är inte manligt att klappa händerna! :(

Allmänt omdöme: Det var extremt packat den kvällen, och mycket bra musik (som vanligt). Folk var glada och baren var överbefolkad. En bra kväll med andra ord! Alla klädde av sig tröjorna i vanlig ordning, det var svettigt, varmt och framför allt MANLIGT! Mer testosteron än på Bodytåget är svårt att hitta i Stockholm.

+ för snäll och hjälpsam personal under kvällen.
Här hittar du en youtubevideo från Spetsnaz spelning.


Arga hårda män och kvinnor med manliga frisyrer kunde hittas på Bodytåget.

Tech Noir 8/5

 


Ännu en partykväll på TN är på ingång! Be there!

 

 

Vad? Tech Noir har ännu en gång klubbkväll på Stureplan, det blev lite hastigt och lustigt med denna bokning men det ska nog inte vara nån fara!

2 dansgolv, det ena med synthpop och det andra med body. 1 lounge, 4 barer och massor med stureplanare.
Vi får hoppas att bodygolvet får behålla strippstången även denna gång!

Var: Mera, Lästmakargatan 6, (T) Östermalmstorg
Datum: 8 maj
Tid: 22-03
Åldersgräns: 18 år
Inträde: 100 kr
Medlemskap krävs: Nej
Mer info: http://www.tech-noir.org


RSS 2.0