Omdöme: 80's Depeche Mode-fest 18/4


Dans, dans, DANS!


Vad? Releasefest för Depeche Modes nya album på 80's.

Typ av folk:
50% TN-folk (icke-normisar, that is) och 50% normisar. Medelåldern verkade ligga på runt 25 år, i synnerhet normismännen verkade ligga på lediga 30+. Sen så var det inte de som hängde på dansgolvet heller (fördelen med normismän över 30 är att de är pigga på att bjuda på drinkar och öl, något som Pandan inte utnyttjade men hennes kvinnliga vänner gjorde det och fick en billigare kväll än väntat!).

Dansgolv:
Metros dansgolv ÄR coolt. Inglasat, vilket även gör det väldans varmt. Svetten rinner och luften försvinner rätt snabbt, men vad gör det när det ser så häftigt ut! Musiken som spelades var Depeche Mode, Depeche Mode och ännu mer Depeche mode. Tyvärr så hade DJ:n en grej för att mixa sönder låt efter låt efter låt. Det finns INGEN anledning att remixa redan bra låtar - i synnerhet om man gör det så dåligt som det gjordes här. "DOM VÅLDTAR DEPECHE MODE :(" hördes en förtvivlad röst skrika. Wrong hördes i hundrafemtioelva olika verisioner. Fast sista halvtimmen ägde, It's no good var kvällen höjdpunk!

Hångelfaktor:
Medel! Det pussades på varandra både här och där. Behöver jag nämna att det var TN-folket som stod för den delen? Normisarna borde verkligen anamma detta beteende.

Stämning:
Helt okej! Folk verkade vara glada och på bra humör! Dock rätt många som var fastkedjade i sina soffor (vilket dock har rätt mycket med lokalens utformning att göra). Upplevde att vissa tittade snett på de mest "extremt" klädda, tråkigt. Varför kan människor inte bara acceptera att folk får se ut hur dom vill?

Bar/garderob/toalett:
Dyrt i baren. 94 kronor för en FYRA. Jävlar, sa vi när vi såg kvittot. Dessutom är stora baren underbemannad. Tog evigheter att få beställa, plus att Pandan + vän blev uppenbart ignorerade av bartendern som tog beställningar från alla runtomkring oss, folk som kom dit och ställde sig långt efter att vi var där och... ja. Viftade med pengarna i ansiktet på honom men han bara tittade på oss och vände sig bort. RIKTIGT dålig stil (I den mindre baren var det dock inte alls så, beställningen gick snabbt och bartendern var trevlig). Vet inte vad det hela kan ha berott på, är lätt att skylla på att han inte tyckte om vår stil, tyckte att vi pussade för mycket på varandra medan vi väntade eller helt enkelt bara var sönderstressad. Anyway, de borde slänga in en till bartender i stora baren kommande kvällar.

Garderoben på Metro är under all kritik. Tar en evigheter att få ut sina kläder. De tappade bort en av våra tjocktröjor men slängde dit en sjal som inte var vår istället. Hallå, vi vill ha vår tröja, inte någon annans sjal? Det var dock ingen idé att börja diskutera det, så vi accepterade bytet och gick.


Toaletterna är bra! Dock var det stopp på en av tjejtoaletterna och pappret var slut i alla utom en senare på kvällen.

Plus:
Coolt dansgolv. Äckligt vin som dock gick rätt upp i huvudet, ska alltid beställa vin på krogen hädanefter. Sällskapet, anar att många av mina (Pandans) festkvällar vore mycket tråkigare om det inte vore för sällskapet. Servicen i lilla baren och att vakterna vid dörren vad glada, trevliga och gick att diskutera med. Fick t.ex. springa ut och köpa cigg, men stämplar kanske vore en bra idé...? Stor skillnad mot SS-vakterna på Münchenbryggeriet förra helgen.

Minus:
Lokalen är... bra, men lite knepigt designad. Trånga gångar mellan alla ställen som direkt blir fullproppade med folk som försöker ta sig fram. Här har man en fördel om man är liten, smal och bra på att sätta armbågen i folk på ett lagom diskret sätt. Våldtäktsremixarna till och från på dansgolvet. GARDEROBEN!

Övrigt:
Var ändå på det hela en lyckad kväll och bättre än tidigare 80's på Riddarkällaren. Tycker att Metro är en bättre lokal för just den klubben med tanke på vilka som går dit. Går man bara 10 minuter innan stängning så slipper man garderobsproblemen också. Det roliga är att folk ansåg att det var bättre när de spelade typiska 80-talshits istället för Depeche Mode. 80's kommer vi ge nya chanser! Ännu en fantastisk lyckad partykväll, det går BRA nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0