Klubb Zombie Disco!

Idag hade vi ett första möte för uppstartandet av en ny gothklubb i Stockholm. Allt gick väldigt bra trots viss platsbrist på överfullt Café 60 och vi har nu en styrelse på 6 st personer som alla brinner för Goth, spindelnät, fladdermöss och trasiga nätstrumpbyxor!

Hur som så var mötet väldigt lyckat, bollen satt i rullning och en ny klubb där det spelas goth, postpunk, deathrock och dark wave kommer förhoppningsvis landa i Stockholm under året. All synth kommer att vara bannlyst, då vi snart drunknar i synthklubbar. Det känns inte som att en till är riktigt vad vi vill ha. Vi hade dessutom tänkt att ha klubben på fredagar eftersom de flesta alternativklubbar brukar vara på lördagar, lite variation är bra har vi hört.

Förslag och feedback på klubben är jättevälkommet, bara att skriva en kråka till sthlmsgothsallskap[at]gmail.com :)


Uppdateringar om hur arbetet går kommer självklart hamna på bloggen, alla tips mottages tacksamt då alla förutom 1 i styrelsen är nya på området. Vi hyser dock stora förhoppningar om att det här kommer bli bra, riktigt bra. :)

PeaceOUT! Och kram. Världen är allt fin ibland <3

 

P.S. Vi må vara unga men vi vet vad gothare vill ha.


Kommentarer
Postat av: Joakim

Det är ett överflöd på mindre synthklubbar men de större (tänk TN) är det toooookbrist på. Beror väl på lokalfrågan också.

Hur som helst ett bra initiativ av er tycker jag, lycka till!

2009-02-09 @ 14:52:53
URL: http://imported.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo, större synthklubbar är det ju faktiskt tokbrist på, men tror som du sa att det till 98% beror på lokalbrist.

Tack!

2009-02-09 @ 16:59:54
URL: http://sthlmpartypeople.blogg.se/
Postat av: Tailstomper

Jag gillar idén starkt - och så kan det ju omöjligtvis konkurera med dMz :p Men då måste man ordna en ordentlig pysselkväll då-å-då, när väl lokal funnes, för diverse inredingsdetaljer, annars blir alla rö-vinsdricakre ledsna.

Ett tips när man letar lokal förresten är att ha en ordentliga hemsida och visa att man kommer att dra publik (typ ta exempel från närliggande klubbar).

Tror jag.

Är ingen expert direkt, det mesta funkar liksom ändå...



/TS

2009-02-09 @ 17:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0