Omdöme: dMz 13/2 (Uppsala)

 

 

 

Vad? Uppsalas enda synthklubb, som hade en slags efterfest för Laibachspelningen samma kväll. Huserar på Orange.

 

Typ av folk: En hel del synthare såklart, ett gäng från EBM Jugend Stockholm kunde skådas. Att uppsalabor festar i Stockholm är kanske inget konstigt, men att stockholmare festar i Uppsala är en helt annan femma. Denna kväll var det dock Laibachkonsert innan dMz, så det var mest därför det var en hel drös med stockholmare på klubben. Förutom synthare fanns det även lite stereotypiskt fetischistfolk och en ganska stor skala stereotypiska uppsalastudenter. En salig blandning med andra ord.

 

Dansgolv: Två stycken, varav det ena var det som Katten och Pandan huserade mestadels på. VÄLDIGT mycket Laibachlåtar den kvällen, samt en massa klassiska bodyhits av Nitzer Ebb, Front 242, KROPP och Spark! Otoligt härligt. Det tackar vi inte nej till! På det andra dansgolvet verkade det mestadels spela synthpop och annan mesmusik. Tror vi.

 

Hångelfaktor: Låg. Uppsalaborna verkar inte vara så vana vid spontana randomhångel som är vanligt i Stockholm (tänk TN), men Katten lyckades faktiskt norpa åt sig en uppsalastudent (inte synthare dock: Han hade SOAD-tröja och var väldans söt). Pandan fick också hångla, men med stiliga stockholmare.

 

Toalett: Tre stycken. De var inte så värst fräscha, men det fanns toapapper och fungerande lås och det är väl alltid positivt.

 

Garderob: 20 kr. Ibland ganska lång kö. Bra organisering.

 

Bar: En stor stark 48 kr, en flaska alkoläsk 62 kr. De hade inte cider :(

 

Stämning: Väldigt bra stämning faktiskt. Det är inte det att vi hade låga förväntningar, men nog är man alltid skeptisk om något nytt. Vi blev dock positivt överraskade.

 

Övrigt: Nånstans efter kl 00 började Katten och Pandan med sitt uppdrag Operation Sprida Kärlek. Pandan delade ut geléhjärtan till alla som ville ha kärlek, de tog slut väldigt fort. Katten å sin sida delade ut ett "förstapris" till en utvald besökare (med största sannolikhet en EBM Jugend Stockholm-anhängare) som förvirrad tog emot den med blandade känslor. Vi har ingen aning om hur han tacklade sitt första pris (som var ett s.k. Weekendpaket, finns på Buttericks och Mique), men vi blev glada ändå. Dessutom fick ca 15-20 gäster en varsin raggningsservett. Av reaktionerna att döma så reagerade ca 70% av mottagarna med ett gott skratt och stora leenden. Mycket lyckat!

 

 


Det var även någon som blodade ner pandans prinsessklänning. Halva klänningen är numera täckt av en okänd människas blod. Inte helt populärt faktiskt, och hon undrar fortfarande hur det hela gick till. Upplys oss gärna!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Synthpop är inte mesigt!!! :O

2009-02-25 @ 19:59:48
URL: http://inallhonesty.blogg.se/
Postat av: Schmidt

Haha Weekendpaketet fick Stefan som med stor ödmjukhet överlämnade det till mig. Jag öppnade det och glömde de prompt på en av högtalarna inne på orange :D

2009-03-01 @ 23:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0