Omdöme: Empires of Vampires 21/2

 

Vi åkte tunnelbana hem efter Grottan. Här är lite Puckodricka på perrongen.

 

 

Vad? En vampyrklubb på Grottan arrangerad av Vampner och Tamashii.

 

Typ av folk: Nästan uteslutande svarta och svåra människor, även om en punkare, två indiepoppare och en filmvetare befann sig på plats. inte så mycket folk, vilket var synd, för Katten och hennes vänner hade väldigt kul kväll och hade gärna velat dela glädjen med flera.

 

Dansgolv: Ett, där det spelades mestadels aggrotech och industrial. Så fort Temple of Love med SoM spelades skrek alla för fulla halsar och dansade massa. Innan Katten (Pandan hade tjänstledigt den kvällen) med vänner gick upp på dansgolvet var det tomt. Men det visade sig ganska snart att om man tar ett gäng gothbrudar och får de att dansa diverse töntiga danser (såsom cancan, vampyrdansen, zombiedansen och kosack) så kommer fler och fler folk upp på dansgolvet. En hit!

 

Hångelfaktor: Låg-medel.

 

Toalett: Alla vet hur Grottans toaletter är. De är... godkända.

 

Garderob: 20 kr, bra garderob.

 

Bar: En bar, där Grottans ägare står. Det säljs endast öl, cider och alkoläsk, och om man köper för mycket så blir man till slut nekad. Otroligt märkligt, men sån är Grottan.

 

Stämning: Rätt bra, även om en del besökare kändes rätt otillgängliga och överdrivet svåra. Men annars så var det skön stämning.

 

Övrigt: Dansa töntiga danser är någonting som är fantastiskt underskattat. De inblandade kunde knappt andas bland skrattanfallen, och det är ganska skönt att man kan krossa jag-är-så-mörk-och-svår-och-pretto-stämningen genom att... ja... vara så otroligt icke-dryg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0