Omdöme: Tech Noir 31/1

Stora dansgolvet. Notera järnställningen i bakgrunden, som fungerar som en slags stripshowbur. Foto: Sophie/molkonchan

 

Vad? Stockholms största och mesta synthklubb, som hade re-premiär på Kolingsborg. Woohooo!

 

Typ av folk: Synthare, duh? Även ett pack på kanske 10 gothare kunde skådas, och en liten grupp neofolkare. Gotharna hänger som alltid på tredje dansgolvet i en liten klunga, för egentligen gillar de inte synth. Egentligen inte. Vilket de mer än gärna påpekar. Men vi vet alla att de lyssnar på Skinny Puppy och Combichrist i smyg.

 

Dansgolv: Stora dansgolvet var pepp, bodygolvet likaså medan specialgolvet var ganska glest. Spelades väldigt spretig och delad musik där så det samlades inte lika mycket folk (temat var goth, neofolk och industrial. Sorry, men man kan inte spela goth och neofolk på samma dansgolv) i förhållande till de andra dansgolven.

 

Hångelfaktor: Hög. Det är TN. Är du på TN utan att hångla med minst tvåsiffrigt antal människor är du konstig. Nuff said.

 

Toaletter: Helt ok, bra med speglar utanför toaletterna så folk inte står inne på själva toan i några hundra år för att bättra på sminket. Aldrig lång kö då det finns många toabås.

 

Bar: Tre stycken. En flaska cider för ca 52 kr. Ölen ligger väl på ungefär samma pris.

 

Stämning: Svettig. De flesta är glada men dryga typer finns också, naturligtvis. Men mest väldigt glatt och party, lyckan på bodygolvet var oftast total bland alla inblandade.

 

Garderob: 20 kr för väska, 20 kronor för jacka. Bra organisering = går fort att få sina prylar.

 

Plus: Jättemycket folk. Bodygolvet.

 

Minus: Specialgolvet (och egentligen lite FÖR mycket folk och blev lite 90's i våras-vibbar när man måste slå sig fram, fast det kunde man räkna med).


Kommentarer
Postat av: Joakim

Det var verkligen askalas! Och jag tycker det var skitbra att de tog in asmycket folk (även om det kunde bli lite för mycket) för att visa ägarna att TN är värt att satsa på så vi kan få regelbundna besök på Borgen. :)

2009-02-02 @ 14:08:18
URL: http://imported.blogg.se/
Postat av: Katten

Jag håller absolut med. Och för att vara första gången på Kolingsborg på säkert ett halvår så blev det ju faktiskt riktigt riktigt bra, minst sagt. Det var ju inte direkt tomt. :)

2009-02-02 @ 15:30:39
URL: http://sthlmpartypeople.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0