Omdöme: TraKKtor Live @ Bodytåget 7/2.


Bara en massa body.

Vad? Det svenska bandet TraKKtor spelade live på årets första Bodytåg @ Sugar bar.

Typ av folk: Synthare, förstås. Medelåldern var relativt hög, som den nästan alltid är på Sugar bar. Var inte så jättepackat med folk, vilket det annars brukar vara på Bodytåget. Inte nödvändigtvis något negativt då det är skönt att inte behöva slå sig fram till baren. EXTREMT få tjejer.

Dansgolv/Spelning: Då det var spelning FANNS det faktiskt ett dansgolv och man behövde inte spontandansa mellan borden. Var dock inget större röj alls, folk stod mest still och tittade på spelningen. Sen kom Pandan och Katten med vänner som förutom att dra ner medelåldern på stället skapade dans framför scenen. Det ledde till att fler började dansa och stämningen steg! Var i övrigt en väldigt bra spelning.

Hångelfaktor: Katastrofalt låg.

Bar/toalett/garderob: Ingen kö till baren, trevliga bartenders. I synnerhet tjejen som jobbade, tror inte att vi sett henne där förut. Lite kö till toaletterna, helt okej och fräscha. Ingen garderob vilket är precis lika irriterande som alltid. Att dumpa svarta jackor vid ett bord på ett ställe där ALLA har svarta jackor på sig känns rätt riskabelt.

Stämningen: Sämre än det brukar vara på Alternight. Vi utförde dessutom ett experiment och Katten kom dit i blond peruk och rosa skjorta, måste tyvärr säga att många tittade snett på henne. Problemet med Bodytåget är nog att alla ska vara så jävla true. Sluta upp med det, världen går inte under om man inte har snedlugg, undercut och kängor! Vi lovar.

Övrigt: Hört från förstagångsbesökare på Bodytåget & Sugar bar:
"Ingen garderob? Fan vad dåligt."
"Gud vad man känner sig som en inkräktare, ALLA verkar ju känna alla här. Och det är ingen som ens hälsar!"
"Vilken deprimerande inredning"





Kommentarer
Postat av: Stefan

Kul att läsa och en ruggigt bra blogg:) 93 betalande blev det vilket får klassas som helt okey med tanke på konkurensen från Debasers synthafton!



Föresten, det finns några galgar och krokar att hänga kläder på utanför toaletterna men jag kan hålla med om attt en garderob för de som vill vore det bästa!



Varmt välkommen tillbaka den sjunde mars då Kropp står på scen.

Mvh Stefan/Bodytåget

2009-02-09 @ 12:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0