Helgentips!

Okej, ny vecka och NY HELG på G. Vad finns det att göra då? Här kommer tre heta tips.

Fredag:


 Vår nya favorit Blackie igen, temat är:
"För 23 år sedan landade ett läskigt rymdskepp i den lilla staden Salem utanför Wodkatown. Ut ur de skrangliga folieklädda dörrarna steg rök, som från en billig rökmaskin och snart uppenbarade sig två obehagliga figurer i ljuset. Det var The Gemini Twins, som snart skulle sätta skräck i staden. Vilka var de? Kom de i fred? Varför hade så mycket svart sot runt ögonen?
The Gemini Twins var en pojke och en flicka, och som tur var så togs de väl om hand i den lilla staden. De fick flytta in hos en gammal trubadur som hette Moggbot, som lärde dem om livet på jorden. När de fyllde fjorton år rymde de in till Wodkatown för att ta jobb som artister på Rave Pornorama, stans största heroinrave, och där är de än idag! Men för en kväll tar de ledigt från sina positioner som drinktestare och kommer till Blackie!
The Gemini Twins är nämligen yours truly, Sugarmama och Tommie, och vi fyller år!!!!!!

Så välkommen alla vänner och fiender, vi älskar er alla!
Mellan 21 och 22 tänkte vi bjuda närmast sörjande på lite tårta, om vi orkar baka en. Annars bjuder vi på något annat och lite booze att skåla i. Hoppas ni vill komma!
Efter 22 blir det Blackie som vanligt, med allt vad det innebär!!

OBS! Var inte rädda för att ta med för stora presenter, Martin är aftonen till ära Birthday Butler och kan ta emot hur stora paket som helst! Always had, always will!"

Blackie, Knast
Upplandsgatan 7
21-01
20 kr efter 22, garderob 20kr. (om garderobsmännen inte blir distraherade av trollstavar, då kan de glömma att ta betalt)
18 år.


Lördag:

Pandan klär ut sig på 80s ibland, sen pussar hon på andra
intet ont anande (men bortredigerade) pandor.


Alternativ 1: 80's NY-PREMIÄR (+ releasefest för nya skivan med Pet Shop Boys)
80's har nypremiär i ny fantastisk lokal - Metro. Garderoben där var dock en katastrof på NMA-balen, så vi hoppas att dom bättrat sig om det är lokalens egna garderobspersonal. Annars kan det bli lite.. svettigt. Dom har även haft den goda smaken att sänka inträdet till 50kr innan 22. Gillas skarpt. Är jobbigt att bli ruinerad redan innan man kommer till baren.

Info från facebookeventet:

Förutom att fira 80's nypremiär blir det releaseparty för Pet Shop Boys nya platta Yes. Sveriges eget svar på PSB, de underbara tjejerna i West End Girls kommer och gästar oss i DJ-båset. De passar även på att fira releasen av sin nya singel "Little black dress" som självaste PSB specialskrivit åt dem.

Som om inte det vore nog kommer även Daniel Hånberg Alonso från The Breakfastclub förbi och spelar sin egen version av åttiotalet. Dessutom blir det utlottning av nya plattan Yes. Vi har fått en trevlig bunt av skivan i Special Edition som vi självklart delar med oss av. Tack EMI.


80's har aldrig dresscode, men vi gillar överdrifter i alla former när det gäller klädsel och styling.
(Det gillar katten och pandan också. KLÄ UT ER!)

80's NY-PREMIÄR (+ releasefest för nya skivan med Pet Shop Boys)
Lördag 28 Mars 2009 21-03
DJ´s: Life & Pauli Sudra [80's residents]
Daniel Hånberg Alonso [Breakfastclub]
West End Girls [Sveriges egna Pet Shop Boys]
Metro, Götgatan 93 (T-Skanstull)
Entré: 100 SEK
Åldersgräns 18 år

(Klockan 21-22 kostar entrén endast 50:- och 21-23 är det Happy Hour som gör att barens priser är i nivå med Carmens. Missa inte det)


Alternativ 2, dMz i vår kära grannstad Uppsala.

Då det är dags att ställa om klockan är deras öppettider något annorlunda den här dagen.
"OBS! Vi öppnar kl 20 och har öppet till kl 02.
Inträde 60:- (Gratis inträde innan kl 21.30)"

I övrigt så är det 18årsgräns, som på alla andra ställen. Inget medlemsskap krävs och var en lång kö senaste gången vi var där. Som tur var kunde vi komma före, annars hade vi frusit ihjäl. Så är det snöstorm så kanske man vill satsa på att vara där rätt tidigt.

De kompenserar för att de stänger tidigare genom att sänka priset på ölen till fullt acceptabla 38 kronor innan midnatt, så det är bara att passa på. Vi anar långa rader med knökfulla synthare innan klockan slår 12.
På dMz samsas synthare med vanliga studenter. Får vi gissa på fler stockholmsgäster nu när TN är borta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0