Helgentips!

Osäker på vad du ska göra i helgen? Här kommer våra tre hetaste tips!

Fredag 6/3:
Bild från ett 90s i höstas/vintras.

Var: 90s @ riddarkällaren. T-bana gamla stan.
Vad; Den här fredagen är det ALTERNATIV90's med hits från 90-talets alternativa musikscen. "I DJ-båset på vårt stora dansgolv står Andreas Bart som lovar att bjuda på en skön blandning av indie, synth, svartrock och pop ifrån 90-talet. Det blir allt från Depeche Mode och Pulp till Sonic Youth och Rammstein!". Anar att det kommer vara GRYMT kul.
Inträde: 100kr + garderob. Katastrof att dom har börjat ta betalt för garderob när dom redan har ett så dyrt inträde. Tummen ner.
Åldersgräns: 18.


Lördag 7/3
Alternativ 1:

Vad: KOMBAT KATZ LIVE @ GÅS LIVE, Broder Tuck. Banden Culebras och Heartbreak Stereo spelar också. Kombat Katz är ett riktigt bra stockholmsbaserat band på väg upp som inte bör missas, deras musik går att hitta på http://www.myspace.com/kombatkatz Dom går på scen runt 21-tiden.
Var: Götgatan 85.
Åldersgräns & inträde: Oklart båda två, men Broder Tuck bör ha 18 år. Inträdet, om det ens är något, lär väl ligga på runt en 50-lapp. Har någon bättre information så släng iväg en kommentar.


Alternativ 2:


Vad: KROPP live på bodytåget! 21.30 - 03.00, Kropp går på scen runt 22:30. Deras musik går att hitta på http://www.kroppmusik.se
Var: Sugarbar, T-bana rådmansgatan.
Åldersgräns & Inträde: 18 år, 70kr.





Gå och ha en underbar helg full av fest och musik nu, vad ni än väljer att göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0