Omdöme: Blackie 13/3

 


Dansgolvet var fullt <3

 

Vad? Blondies efterföljare Blackie hade klubbkväll på Knast!. Temat var gay, techno och dekadens.

 

Typ av folk: Gaymänniskor, straighta människor, killar, tjejer, unga, äldre (fast inte för gamla, 35 var maxgränsen tror vi), poppare, fashionistor, gothare... en härlig röra med andra ord. Yey! Hur härligt som helst!

 

Dansgolv: Nånstans mellan baren och soffgrupperna fanns dansgolvet. Lite för litet dansgolv, vilket man märkte efter midnatt när ALLA skulle upp och dansa. Trafikstockning of doom!

 

Hångelfaktor: Låg-medel. Folk verkade vara mer intresserade av att dansa än att hångla.

 

Raggningsfaktor: Förvirrande. Man hade verkligen INGEN aning om vilka som var gay och vilka som var straight. Visst kan man chansa, men still, förvirrande. Fast det gjorde inte så mycket.

 

Glamourfaktor: Påtaglig, speciellt när man såg Blackie-arrangörerna, som helt klart var ställets glamourösaste individer. Sweet!

 

Stämning: Jättehärlig! Folk blev speciellt glada när den heliga victorystaven dök upp och spred rosa och blinkblink. Inga sura miner på Blackie inte!

 

Övrigt: Blackie är en perfekt klubb för den som vill ut och dansa och festa med glada unga människor och inte haka upp sig på att vara true och passa in på klubben. Alla passar in på Blackie, that's it. Vi kommer gå dit igen, och igen, och igen, och IGEN!

 


Pandan hittade söt poptjej, yay!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0