Omdöme Blackie: 20/3


Kvällens snyggaste icke-outfit.



Igår var det som bekant naknast-får-sprit-tema på Blackie, var det en lyckad kväll? Vi har svaret!

Pandan: Jag fick hångla mängder av jättesöta bögar! *klad panda* Stället var överfullt av långa, taniga och stilkänsliga gaypojkar. Var fint ögongodis + att de älskade mig. "ÅH, KOLLA EN PANDA *hångla upp!*" Tyckte dock inte att musiken var lika klockren som förra gången. Blackie borde skaffa en större lokal - och det snabbt. Knast är jävligt fint, men alldeles för litet och det är aldrig kul att krypa mellan folks ben för att komma till baren.


Katten: Det är fantastiskt att det är så många olika typer av unga människor där och att stämningen är så öppen. Ju galnare desto roligare verkar vara folks allmänna uppfattning. Jag måste ha misstagits för en butchflata (skyller på bodysynthfrisyren, kängorna och militärmössan) och fick en hel del inviter från tjejer. Men det är trevligt! Håller med fröken Panda om att musiken var lite för spretig, de lyckades inte riktigt lika bra som förra veckan. Dansgolvet är KATT-A-STROFALT litet. Blackie är en för bra och populär klubb för att ha så litet utrymme.

Övrigt: Delade ut flyers för Zombie Disco och det visade sig att folk redan var bekanta med klubben (och hade anmält medlemskap, YAY!) Garderobsmannen var lika underbar som vanligt. Nu ska både fröken Katt och fröken Panda försöka sluta känna sig universalt miserabla och bakis genom att svulla pizza och titta på Sex and the City. Förfest - fest - efterfest är en hit så länge det varar. Men dagen efter är det mest tortyr. Önska oss lycka till!






Kommentarer
Postat av: liza

Garderobsmannen är alltid så jävla mysko. Men ganska rolig!

2009-03-23 @ 11:21:58
URL: http://liza-hermeline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0