Omdöme: KROPP Live @ Bodytåget 7/3


KROPP live! En mosh utan dess like, sanna mina ord.



Vad? Stockholms smalaste bodynattklubb hade ikväll KROPP på scen. Det utlovades svett, dans och röda läppar.

Typ av folk: 80% bodysynthare, resten typ gothare, cybersynthare och några psychobillys som just anlänt från Kombat Katz-spelningen. Till skillnad från förra Bodytåget så var medelåldern denna gång nästan löjligt låg, vilket kanske inte är så konstigt då KROPP är otroligt populär bland de yngre. Bland de äldre också, för den delen.


Dansgolv/spelning: Bodytåget hade denna gång på sätt och vis två dansgolv: Ett precis vid entrén samt ett vid scenen. Innan spelningen dansade ingen, på spelningen dansade (moshade) alla och efter spelningen så fanns det faktiskt folk på det "vanliga" dansgolvet. Spelningen var kanon, stämningen var på topp och alla moshade som om det vore sista gången. Ramlade en person hjälpte två upp den. Fantastiskt! Som det ska vara alltså. Lite minus för att vara liten tjej längst fram, men har man stålhättekängor så kommer man ganska långt ändå.
Efter spelningen så bodydansades det vid "vanliga" dansgolvet och nånstans in på småtimmarna bildades det en ring och 20 pers dansade  kosackdans till "Dschinghis Khan". Töntmusik + bodysynthare = glada bodysynthare.

Hångelfaktor: Låg. Inget randomhångel här inte :(

Raggningsfaktor: Medel. Katten fick en komplimang av en manlig bodysynthare 30+ ("Jag måste bara säga: Fan vad du är sexig") och Kattens lite äldre killkompis limmade på en nästan jämnårig snygg bodytjej. Vi var nog inte de enda.

Bar/toalett/garderob: Ibland kö till baren, ovanligt mycket vatten dracks denna kväll. Ganska dyrt i baren men vi tror inte folk bryr sig riktigt om det. Två toaletter, vilket innebar KÖ utan dess like. Hjälp! Ingen garderob finns, vilket suger som vanligt. Men vi har nog vant oss vid det här laget.

Stämningen: Till skillnad från förra Bodytåget så var stämningen denna gång fantastisk. Alla var svettiga och glada och ännu mer svettiga.

Övrigt: Ja, vad finns det att säga? Bodytågetarrangörerna sitter väl nu på sina feta intjänade pengar och flinar nöjt för sig själva och anser att detta var en kanonkväll. Det var så otroligt packat på Bodytåget att det faktiskt blev KÖ utanför: Icke-alternativmänniskor ville också in på Bodytåget, för det såg ut att vara jättekul där inne, vilket det var. :)


Kommentarer
Postat av: Schmidt

Vi flinar för pengarna kommer betyda bättre bodytåg i framtiden! Och ni gäster får mer valuta för pengarna!

Och fler fester på lokalen lär anordnas :-)

2009-03-09 @ 23:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0