Omdöme: 80's 9/5


På 80's kan man blanda drinkar, världens godaste Gotlandsruss med en riktig blomma i.

Allmänt omdöme:
Det var inte så mycket folk på denna 80's på Metro kändes det som (i jämförelse med tidigare kvällar), och majoriteten var normisar. Vi kunde räkna till kanske... tja, 30 alternativa av totalt 300 besökare, ungefär. De som fanns hängde mestadels i gubbsynthbaren, vilket vi förstår med tanke på att det var lättare att beställa från baren där (trots att tjejen i baren inte alls hade samma skills på att göra drinkar som männen i stora... Lär henne göra Gotlandsruss!).

Stora dansgolvet spelade jättebra poppig 80-talsmusik, såsom Madonna, Wham! och The Human League och gubbsynthbaren tillfredställde verkligen gubbsyntharnas behov med DAF, Einstürzende Neubauten och Nitzer Ebb. Ett tag var det faktiskt nästan packat i gubbsynthbaren, vilket höjde stämningen, och höjdpunkten var när det spelades bodylåt efter bodylåt och det bildades en moshpit! Folk knuffades och skrattade massor. Hur kul som helst och oj vilka blåmärken vi kom hem med! Inte ofta man får slåss med män på 30+.

Slutsatsen vi kan dra är väl att det var en bättre kväll än TN, men att det var alldeles för lite folk vilket drog ner stämningen. Var i hela världen var Stockholms klubbkids den här helgen? För inte var de på TN och/eller 80's iallafall.



1 av 2 killar som verkligen kunde bjuda på sig själva, vi gillart!

Katten och Pandan med 2 vänner fick vid ankomst en varsin katt- eller pandamask av en av arrangörerna, vilket uppskattades.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0