Omdöme: Kolingborgsparty 20/5


Vad? Tech Noir, 80's och Thorells Syndrom hade slagit ihop sina påsar och ordnat en kväll på Kolingsborg på en onsdag (vilket inte gjorde så mycket eftersom det var röd dag dagen efter).

Typ av folk:
Mestadels synthare, inte så många gothare, en hel del normisar. Som det brukar, ungefär.

Dansgolv: 3 stycken, som det brukar vara på Kolingsborg.
Stora dansgolvet bjöd på liveband som körde Depeche Mode-covers. Var... helt ok. Det stod säkert 15 pers på scenen, vilket berodde på att det var en kör som sjöng tillsammans med bandet (The New Dress, hette de så). Sedan spelades det en hejdundrans blandning av synthpop, 80-tal, EBM (när Destillat spelades så blev folk som galna och röjde som aldrig förr!) och annat.
Panoramagolvet spelade tydligen obskyr Depeche Mode och liknande. Vi har dock ingen större koll på det där då vi inte spenderade någon tid där. Vid något snabbt besök noterades det att.. well, musiken hade en hel del övrigt att önska och att dansgolvet var relativt avfolkat.
Dansgolvet nere i källaren spelade aggressiv EBM, aggrotech och liknande. Härligt med rökmaskiner! Dock var ljudet.. inte helt hundra, volymen försvann någonstans på vägen. Det låga taket var dessutom rätt jobbigt att ha och göra med.

Hångelfaktor: Det är TN. Katten tyckte att hon såg ovanligt lite lösaktigt hångel, Pandan var av annan åsikt. Så vi lämnar det där.

Stämning: Fantastisk! Det märktes att folk hade saknat Kolingsborg och alla var på strålande humör. Hur bra som helst!

Bar/garderob/toalett: En öl kanske 45 kronor, bra service, trevliga bartenders. Finns inte så mycket att klaga på egentligen.
Garderoben var som vanligt väldigt smidig och bra organiserad.
Toaletterna var ovanligt köfria. Kissar inte folk längre? Det verkar inte så, kul för oss som gör det!

Plus: Kanonbra musik, superb stämning!

Minus: Tja... finns det så mycket att klaga på?

Övrigt: Definitivt en väldigt lyckad kväll. Det märktes att arrangörerna hade ansträngt sig för att få allt så lyckat som möjligt.


Kommentarer
Postat av: Katti

"Kissar inte folk längre?" HAHAHA!

2009-05-25 @ 17:20:53
URL: http://b0dynerv.blogspot.com
Postat av: Joakim

Destillat var kanske kvällens höjdpunkt, helt klart!

2009-05-26 @ 00:48:57
URL: http://imported.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag vill gnälla lite över att det inte gick att få torka bort svetten ur pannan och bättra på läppstiftet ifred på damtoaletten - kan sympatisera med killar som inte gillar herrtoan, men fulragga får man fanimig göra någon annanstans. Mycket trevlig kväll annars.

2009-05-26 @ 12:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0