Omdöme: Tech Noir 8/5

Bodygolvet vid ett av de få tillfällen det inte var halvt avfolkat.


Allmänt omdöme: Det var dags för TN på Mera igen, fick vi höra 7 dagar i förväg. 7 dagar var nog för lite tid för att folk skulle hinna förbereda sig, eftersom det var väldigt... tomt på Mera. Jävligt tomt. Vi förstår inte riktigt varför, egentligen. Men vi anar att folk har tröttnat lite på att få veta om nästa klubbkväll med så kort varsel att de helt enkelt... inte orkar med. Plus att (tråkigt nog) Stureplan klingar illa i många synthares öron. Trots en i grunden bra lokal.

TN hade lovat att byta ut personalen, men vi märkte ingen skillnad...? Vakterna var ÄNNU hårdare än förra gången, enligt de själva, men: De ville inte släppa in salongsberusade personer som hade vinglat på 13 cm platå samtidigt som de balanserade under ett alldeles för litet paraply längs gatan, och de slängde inte ut de som var verkligen aspackade (slängde fulla ölglas i väggen, krälade på golvet. Båda hände, true story). Känns... logiskt. Eller inte.
Bartenderserna kunde inte blanda drinkar denna gång heller, citat från en van TN-besökare: "Jag köpte två White Russians samtidigt och de smakade som två olika: den ena bara sprit, den andra bara Kaluha." Även vi köpte drinkar, och kan meddela att varenda en smakade... skit. Vanligaste felet var att de enbart smakade ren alkohol, inte så kul.
Detta var definitivt inte en av TNs bästa kvällar, tyvärr.

 

 

Fanns det några bra saker då? Ja, det gjorde det faktiskt. Musiken på dansgolven var nice, de som väl var där gjorde sitt bästa för att höja partystämningen och ett gäng brats bjöd Pandan på två flaskor champagne. Tech Noir är alltid Tech Noir, och det är därför det är så synd att det blivit såhär.

Tips: Ta ett snack med vakterna och fråga vad dom håller på med egentligen. Ge de i baren en bartenderkurs då de uppenbarligen aldrig varit på en sån. Snälla, snälla, snälla gå ut med när nästa klubbkväll är åtminstone två veckor i förväg. Och håll tummarna för att folk hittar tillbaka till Stockholms bästa klubb.

 

Vi hejar på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vissa (jag själv inräknat) var nog på C.U.M. Clubwears modevisning på Patricia på fredagen, misstänker jag. Jag såg till åtminstone några som annars borde synts till på TN. Men visst, en veckas varsel var alldeles för lite.

2009-05-11 @ 18:06:38
URL: http://alanharperstories.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0